Toiminta

Girls Rock! Finland järjestää bändileirejä, keikkoja, musiikkiin liittyviä työpajoja ja kursseja tytöille, naisille ja muunsukupuolisille. Toimimme pääosin Helsingissä, mutta olemme järjestäneet leirit myös Kouvolassa ja Turussa sekä Grrrls Rock -festivaalin Vantaalla.

GR!F osallistuu tapahtumien toteuttamiseen myös yhteistyössä muiden nuoriso- ja musiikkiorganisaatioiden kanssa. Girls Rock! Finland tekee yhteistyötä Helsingin kaupungin nuorisoasiankeskuksen kanssa. Olemme järjestäneet esimerkiksi leirejä ja keikkoja Arabian nuorisotalolla, jossa pidämme myös viikoittaista bändikerhoa. Munkkiniemen nuorisotalolla olemme tutustuneet äänitysstudion saloihin.

Lisäksi GR!F on järjestänyt erilaisia toimintapäiviä, työpajoja ja tempauksia Utopia Helsingin, Oranssi ry:n, Rock Donnan, Rimlabin ja Helsingin Tyttöjen talon kanssa. Tapahtumissa olemme soittaneet, äänittäneet ja esittäneet musiikkia, räpänneet, askarrelleet, tuunanneet farkkuliivejä, maalanneet, tehneet pienlehtiä ja piirtäneet sarjakuvia, runoilleet ja tanssineet.

Jos haluat tehdä yhteistyötä Girls Rock! Finlandin kanssa, ota yhteyttä: girlsrockfinland@gmail.com

Kommentit poistettu käytöstä.