GR!F GOES RÄP BANDCAMP 3.-7.6.2019. Ilmoittaudu mukaan!

 

Vielä ehdit mukaan ilmoittautumaan kesän nuorten leirille!

Tänä vuonna järjestämme räppileirin, jossa opit tekemään biittejä, lyriikoita ja käyttämään laitteita kokeneiden räppäreiden johdolla. Viikon lopuksi leiriläiset nousevat lavalle vetämään keikan esittäen omat viikon aikana syntyneet biisit! Leirin aikana biisit myös äänitetään ja leiriläisistä otetaan promokuvat, joten käteen jää myös konkreettista muisteltavaa!

Räppileiri on suunnattu 13-25 -vuotiaille tytöille, naisille, trans* ja ei-binääreille nuorille. Leiriin osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta musiikista, sen teoriasta tai tekemisestä. Leirimme perustuu turvalliseen tilaan tehdä yhdessä musiikkia ilman ennakkoluuloja ja niillä taidoilla mitä on. Työpajoissa opetetaan ja kannustetaan biisien tekemiseen ja itsensä ylittämiseen!

Leirillä on ohjaajina mm. mahtavat Adikia ja Meerirosvo!

ILMOITTAUDU MUKAAN 30.5. MENNESSÄ TÄYTTÄMÄLLÄ TÄMÄ LOMAKE: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcEh5zsduWPSOpYxv06DxDGdCG_C7QQqAhuF0lCaOEbMvCIQ/viewform

Mikä: GR!F GOES RAP BANDCAMP rap/dj/hip-hop leiri
Koska: 3.-7.6.2019 ma-pe klo 10-17
Missä: Arabian Nuorisotalo, Arabianpolku 1 A, 00560 Helsinki. Arabian nuorisotalo on esteetön tila, jossa on sukupuolineutraalit vessat.

Leirin hinta: 50-150 eur maksukyvyn ja omantunnon mukaan. Myös matalammasta hinnasta voidaan tarvittaessa keskustella. Leirimaksuilla katamme leirin järjestämisestä aiheutuvia kuluja. Leirimaksuun sisältyy päivittäin aamupala, lounas ja välipalaa.

Leirille mahtuu 15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Bookmark the permalink.

Kommentit poistettu käytöstä.