Kesän leirien päivämäärät ovat tiedossa!

GR!F järjestää tänä kesänä nuorten räppileirin Helsingissä Arabian nuorisotalolla 3.-7.6.2019. Viime vuotisen mietintätauon aikana muhi ajatus nuorten leirin konseptin uudistamisesta ja päädyimmekin tekemään tänä vuonna yhteistyötä mahtavien räppäreiden kanssa! Luvassa siis biitikästä menoa!

Aikuisten bändileiri järjestetään perinteiseen malliin Helsingin Suvilahdessa Oranssin tiloissa 8.-12.7.2019. Edellisvuosien tapaan leirillä perustetaan neljä bändiä perinteisten bändisoittimien ympärille!

Leirit ovat suunnattuja tytöille, naisille, trans* ja ei-binäärisille ihmisille. Leireihin osallistuminen ei edellytä mitään aiempaa kokemusta musiikista, sen teoriasta tai tekemisestä. Leirimme perustuvat turvalliseen tilaan tehdä yhdessä musiikkia ilman ennakkoluuloja ja niillä taidoilla mitä on. Työpajoissa opetetaan ja kannustetaan biisien tekemiseen ja itsensä ylittämiseen.

Leireistä päivittyy tarkemmat tiedot (hinta, ikärajaus, kellonajat yms.) myöhemmin. Myös ilmoittautuminen leireille aukeaa myöhemmin, joten kannattaa pysyä kuulolla ja klikkailla GR!F:n somekanavat seurantaan!

 

https://www.instagram.com/girlsrockfinland/

https://www.facebook.com/GirlsRockFinland/

 

Leirikoira Sulo piipahti antamassa rapsutusterapiaa viime kesän leirillä!

 

 

Bookmark the permalink.

Kommentit poistettu käytöstä.