TREENIS-ROCK 20.10. ja iloisia uutisia GR!F:n toiminnan laajentamiseen liittyen!

GR!F laajentaa toimintaansa vuonna 2019 hankkimalla oman treeniksen! Haluamme antaa bändileireillä syntyville bändeille mahdollisuuden jatkaa toimintaansa matalan kynnyksen treenitiloissa. Tila on jo katsottu ja tilan kunnostaminen treeniskäyttöön aloitetaan mahdollisimman pian. Julkaisemme tarkempaa lisäinfoa tulevasta treeniksestä vielä myöhemmin, joten kannattaa seurailla tilannetta, elämme jännittäviä aikoja!

Siispä näiden iloisten uutisten saattelemana 20.10. Oranssin valtaa TREENIS-ROCK, johon osallistumalla tuet konkreettisesti uusien tyttöjen, naisten ja muunsukupuolisten pääsemistä musaskeneen ineen! Tapahtumassa pääset tutustumaan GR!F:n toimintaan pähkinänkuoressa: työpajoja ja musaa! Päivän tuotot menevät kokonaisuudessaan treeniksen remontin kustannuksiin.

Työpajat:

Impropaja
Kepin syyshuolto
Synahommat demystified

Työpajojen kellonajan sekä muut lisätiedot tarkentuvat vielä myöhemmin, tarkkailemalla tapahtuman Facebook-sivuja pysyt ajan tasalla: https://www.facebook.com/events/1719905674779956/

Työpajat ovat ilmaisia ja avoimia kaikille sukupuoleen katsomatta! Kunnioitathan jokaisen itsemäärittelyoikeutta – älä oleta!

Keikat:

19.30 Flies Flies Flies
”Flies Flies Flies on nelihenkinen grunge-rock- yhtye Järvenpäästä. Bändin musiikissa kuuluu vaikutteita bändeiltä kuten Alice In Chains, Guns N’ Roses ja Amorphis. Yhtye on tullut tunnetuksi huimasta lavaenergiastaan ja ennennäkemättömästä imagostaan. Flies Flies Flies on sukupolvensa äänekkäin bändi ja se kannattaa nähdä nyt, ennen kuin kaikki menee vituiksi.”

https://youtu.be/HyIge4JToU4

20.15 DGD
”Raumalainen DGD julkaisi uuden albuminsa – Lapsesi kädestä 3.3.
Albumin vinyylipainos sai joukkorahoituksen Mesenaatin kautta.

Laulaja-lauluntekijä Mia Skönin sooloprojektista täysveriseksi rockyhtyeeksi matkannut DGD tarjoaa arkisilla sekä mystisillä tuokiokuvilla vuorottelevaa tarinankerrontaa, 80- ja 90-luvun lukuisia alternativerockhetkiä, purkkaa ja puhelaulua.

Mia Skön: laulu, kitara
Kosti Uusi-Kartano: basso
Lauri Palonen: kitara
Karoliina Laukola: rummut, laulu”

https://www.facebook.com/deadgirldiamonds/
https://m.youtube.com/watch?v=KfOJv6eSkzU

21.00 Maustetytöt
”Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye. Yhtyeen saundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.

Maustetyttöjen soundi asuu jossaki Noitalinna Huraan!, Leevi & The Leavingsin, ja ehkä PMMP:nkin naapurustossa. Maustetytöt on maalaissiskosten tinkimättömällä punkasenteella varustettu koko kansan popbändi.”

https://www.facebook.com/pg/maustetytot/
https://www.youtube.com/watch?v=QOtGcHvWxsg

21.45 Karkki & The Car Keys
”Karkki & The Car Keys on 2018 perustettu power pop -/rockbändi Helsingistä. Musiikki tuo mieleen Nervesin ja Nikki & The Corvettesin biisit ja samalla myös White Wiresin tyyliset uudemmat Kanada-bändit. Lyhestä iästä huolimatta Karkki & The Car Keysin takataskussa on jo useampi kourallinen hittejä valmiina, joita pääsee kuulemaan pian myös nauhalta. Laulaja Karkin sokerinen ääni kuorruttaa powerpop helmet. Karkki & The Car Keysin auto kurvaa todennäköisesti teidän kylän keikkapaikan pihaan lähiaikoina, eli kannattaa varata aikaa kalentereihin!”

https://www.youtube.com/watch?v=MSJEoe13y_s

Lipun hinta keikoille 5-10 euroa oman maksukyvyn mukaan

Työpajoihin osallistuminen on ilmaista, mutta työpajojen jälkeen keikkoja seuraamaan jääviltä peritään sisäänpääsymaksu.

Oranssilla järjestettävä työpaja- ja keikkatapahtuma on kaikille avoinna oleva tukitapahtuma, jonka tuotot menevät kokonaisuudessaan Girls Rock! Finlandin tulevan treeniksen remonttiin.

Oranssilla tai Girls Rock! Finlandin toiminnassa ei hyväksytä rasismia, seksismiä eikä syrjintää. Oranssin tilat ovat ikärajattomat ja päihteettömät. Tiloissa on sukupuolineutraalit wc:t ja sisäänkäynti Oranssille sekä tapahtumatila on kokonaan esteetön.

 

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/1719905674779956/

 

(Kuvassa lahjoituksena saatu kitara, johon ollaan jo täysin rakastuneita! I LOVE KIKKA TOO! Kiitos lahjoittajalle!)

Bookmark the permalink.

Kommentit poistettu käytöstä.