Vapaaehtoiseksi kesän 2018 bändileireille?

Girls Rock! Finland etsii vapaaehtoisia soitonopettajiksi, leiriohjaajiksi ja kokeiksi bändileireille. Ohjaajamme ja leiriläisemme ovat tyttöjä, naisia sekä kaikkia, jotka eivät koe sukupuolijaottelua omakseen.

Kesän 2018 leirit, joille tarvitaan bändiohjaajia ja muita vapaaehtoisia:

ARABIAN NUORISOTALON LEIRI, Helsinki: 11.-15.6.
MADAME CAMP Oranssi ry, Helsinki: 16-20.7. Leiri on pääasiassa tarkoitettu yli 25-vuotiaille.

TUU MUKAAN leireille laulun, kitaran, basson, rumpujen ja kosketinsoitinten opettajaksi tai bändiohjaajaksi (ns. band coach). Leireillä tarvitaan myös ääni- ja esitystekniikan sekä media-alan osaajia ja keittiöhenkilökuntaa. Voit toiveittesi mukaan toimia koko leirin ajan soitonopettajana ja bändivalmentajana tai tulla pitämään lyhyemmän työpajan omaan osaamisalueesi liittyen (esim. laulu, tekniikka, esitysjännityksestä tms).

Bändileirit on suunnattu tytöille, naisille ja muunsukupuolisille. Osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa musiikkitaustaa, vaan KUKA TAHANSA VOI OLLA POPPI-, RÄPPI- TAI ROKKISTARA!

Leiriläisistä muodostetaan leirin aikana 3 – 4 yhtyettä, joita soitonopettajat ja band coachit opettavat ja ohjaavat soittamaan, laulamaan ja toimimaan yhtyeenä. Kukin bändi säveltää oman kappaleen/kappaleita, jotka esitetään viimeisen päivän loppukonsertissa yleisölle. Soittotuntien, bänditreenien ja bändin oman biisin säveltämisen lisäksi leirillä on erilaisia työpajoja.

Paikan päällä vapaaehtoiset kokit loihtivat leiriläisille ja ohjaajille päivittäin aamupalaa, lounaan ja välipalaa!

Touko-/kesäkuussa järjestetään vapaaehtoisten koulutuspäivä. Leiriohjaajien olisi suositeltavaa osallistua päivään, mutta voimme myös briiffata ennen leiriä mikäli et pääse paikalle.

Meidät saat kiinni Facebookista tai sähköpostitse, mikäli on kysymyksiä tai jokin mietityttää! Kerromme mielellämme lisää ohjaajien roolista ja leireistä!

girlsrockfinland@gmail.com

Girls Rock! Finlandin toiminnasta voit lukea lisää osoitteissa:
https://www.girlsrockfinland.fi/
https://www.facebook.com/GirlsRockFinland/

Ilmoittautumislomake ohjaajaksi:
https://goo.gl/forms/fFRvnXxXvUd7QdpF3

Nähdään kesän leireillä!

Bookmark the permalink.

Kommentit poistettu käytöstä.