Vuoden 2020 leirit toteutuvat!

Hieman saimme jännittää, mikä on tämän vuoden leirien kohtalo voimassa olevan poikkeustilan takia. Nuorten leirin jouduimme siirtämään alkuperäisestä ajankohdastaan kesäkuun alusta pois, mutta aikuisten bändileiri toteutuu totuttuun tapaan heinäkuussa!

Nuorten leiri on viime vuoden tapaan räppileiri, ja se järjestetään tänä vuonna syyslomaviikolla 12. – 16.10.2020 Arabian nuorisotalolla. Leirin järjestelyt käynnistetään jo pian, ja tarkempaa lisätietoa leiristä on tulossa myöhemmin. Kannattaa pysyä kuulolla, laittaa GR!F:n somet seurantaan sekä tilata uutiskirje syöttämällä mailiosoitteesi sivun oikeasta alanurkasta löytyvään kenttään. Näin saat varmasti tiedon kun ilmoittautuminen nuorten leirille aukeaa!

Aikuisten bändileiri eli GR!F Bandcamp 25+ järjestetään 13. – 17.7.2020 Oranssilla. Leiri pamahti ennätyksellisesti jo vuorokaudessa täyteen, mutta hätä ei ole tämän näköinen: otamme edelleen leirille ilmoittautumisia vastaan varasijoille, sillä aiempina vuosina peruutuksia on tullut vielä ihan viime metreille saakka. Kannattaa siis laittaa ilmoittautuminen edelleen sisään ja pitää mahdollisuuksien mukaan tuo ajankohta vapaana kalenterissa ihan viime hetkeen saakka. Ilmoittautumislomakkeen löydät tästä linkistä.

Nähdään leireillä!

Bookmark the permalink.

Kommentit poistettu käytöstä.